Heissulivei!

Vihdoinkin on aika kutsua kaikki seuran jäsenet seuran perinteiselle kesäleirille!

Seuran kesäleiri järjestetään tänäkin vuonna heinäkuussa lauantaista 20.7.2019 lauantaihin 27.7.2019.  Vuokra-aikamme alkaa la 20.7. klo 16 ja päättyy seuraavana lauantaina klo 12.

Tänä vuonna leiripaikkana toimii Virmutjoella sijaitseva Karhukosken kämppä. Paikasta löydät lisätietoja netistä osoitteessa https://www.karhukoski.com.

Paikan tarkka osoite on Karhukoskentie 387, 56210 Virmutjoki, ja tarkka sijainti löytyy tästä karttalinkistä:

http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=80000&text=Karhukoski&srs=EPSG%3A3067&y=6820016&x=589427&lang=fi

Majoitustilaa Karhukosken kämpältä löytyy päärakennuksesta 10 hengelle, jonka lisäksi majoittua voi omissa teltoissa ja omissa veneissä.

Myös seuramme tukialus Tuplaseiska on paikalla, ja toimii paitsi sukellustoiminnassa, myös tarvittaessa yöpymispaikkana.

 

Kuva: https://www.karhukoski.com/

Leiripaikalle pääsee sekä autolla että veneellä. Lisäksi paikassa on mm. hyvät ruoanlaittomahdollisuudet (jääkaappi, maakellari,

takka, leivinuuni, puuhella, kaasuliesi, astioita) ja sauna. Paikassa on oma kaivo, jonka vesi on juomakelpoista. Kämpällä on myös sähköt.

Sukellusseuramme matkakompressori on mukana Tupliksen kyydissä, joten paineilmatäytöt onnistuvat myös leirin aikana.

Muistathan varata mukaan omat eväät leirin ajaksi, sekä tarvitsemasi yöpymis- ja muut tarvikkeet.

Huomioithan myös, että jos olet paikalla lauantaina 27.7. jolloin leiri päättyy, on paikallaolijoiden yhdessä huolehdittava paikan loppusiivouksesta!

Leirille voi osallistua koko viikoksi, tai vaikkapa yhdeksi tai kahdeksi yöksi, tai paikalla voi toki vierailla päiväseltäänkin. Leirin hinta jäsenille on 10€/päivä ja maksimissaan leirimaksu on 40€

vaikka olisitkin paikalla koko viikon. Leirivastaava pitää kirjaa jäsenten vierailuista leiripaikalla, ja leirin jälkeen laskutamme jokaiselta vierailun pituuden mukaisen summan.

Leirin vastuuhenkilönä toimii Jari Kuittinen. Jari rantautuu Karhukoskelle lauantaina 20.7. klo 16 mennessä, ja on paikalla ainakin seuraavaan perjantaihin saakka.

Jarin tavoitat numerosta 040 415 1246.

 

Tervetuloa leirille!

Ystävällisin terveisin,

Mare & kaikki 2019 johtokunnan jäsenet

Tervehdys sukellusseuramme jäsen!

Tämä on virallinen kutsusi Imatran Urheilusukeltajat Ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen. 

Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 4.5.2019 klo 17 alkaen Vuoksen Kalastuspuistossa Varpasaaressa.

Kokouksen jälkeen sauna lämpiää, ja ruokaa kannetaan pöytään selkä vääränä. Varmistaaksemme ruoan riittävyyden, toivomme

ennakkoilmoittautumisia sunnuntaihin 28.4.2019 mennessä Raution Janille, esim. sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.@Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 044 076 5433.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Ystävällisin terveisin,

Imatran Urheilusukeltajat Ry, johtokunta

 Tervehdys sukellusseuramme jäsen!


On taas tullut aika pitää seuran sääntömääräinen syyskokous, valita seuralle puheenjohtaja ja johtokunta vuodelle 2019, sekä päättää liittymis- ja jäsenmaksuista. Vuosikokouksen jälkeen vietetään tuttuun tapaan seuramme pikkujouluja. Ajankohta on tänä vuonna lauantai 10.11.2018, ja paikkana tuttu Vuoksen Kalastuspuiston sauna.Kokous alkaa klo 17.00. Tämä sähköpostiviesti on virallinen kutsusi yhdistyksemme syyskokoukseen.
 
Ruokailua varten tavitsemme ennakkoilmoittautumiset. Ilmoitathan osallistumisestasi viimeistään sunnuntaina 4.11.2018 Raution Janille esim. tekstiviestillä numeroon 0440 765 433.
 
Tämän sähköpostin liitteistä löydät virallisen kutsusi pikkujouluihin, sekä syyskokouksen esityslistan.
 
Ja vielä toinen asia tähän samaan viestiin: Vielä olisi mahdollisuus tälle vuodelle lähteä Tupliksella reissuun. Suunnitteilla on syksyinen vierailu Yövedelle pe 2.11.- su 4.11.2018Jos olet tästä reissusta kiinnostunut, otathan mahdollisimman pian yhteyttä Solehmaisen Jussiin p. 040 750 6407.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Mare & muut IUS Ry:n johtokunnan jäsenet
 

Isoon kompuraan tehdään remonttia keskiviikosta 24.10. alkaen, sitä ennen voi käyttää normaalisti.
Remontin kestoa ei olla määritelty, tehdään kerralla kuntoon.

Remontin ajan voi täyttää keikkakompuralla, se pitää kuitenkin kantaa sen verran ulos ettei pakokaasut jää sisälle.

lisätiedot: Turkka Rouhiainen ja Jussi Solehmainen (+35840 750 6407)

Remontti ohi.

 

Seuran kesäleiri järjestetään tänä vuonna heinäkuussa lauantaista 21.7.2018 sunnuntaihin 29.7.2018.

Tänä vuonna leiri järjestetään yhteistyössä Lappeenrantalaisen sukellusseuran Saimaan Norppien kanssa, ja leiripaikkana toimii Saimaan Norppien

tukikohta Kangas-Teljo Taipalsaarella.

Leirin vastuuhenkilönä toimii Jari Kuittinen. Jari rantautuu Kangas-Teljoon lauantaina 21.7. iltapäivällä, ja on paikalla Kangas-Teljossa koko leirin ajan. Jari kuljettaa myös tarvittaessa

jäseniämme Vehkataipaleen pumppaamon rannan ja leiripaikan väliä. Jarin tavoitat numerosta 040 415 1246.