Koronarajoitusten mukaisesti emme valitettavasti tänä vuonna pysty järjestämään jo perinteeksi muodostunutta saunailtaa kokouksen jälkeen, kokouksen aikana kuitenkin tarjolla kahvia ja pientä suolaista. Koronarajoituksia noudattaen kokoustilaan mahtuu paikan päälle valitettavasti vain 20 henkeä, ja muutenkin esimerkiksi eri viranomaistahot suosittelevat vahvasti kokouksien järjestämistä hybridinä (lähi- ja etäosallistumismahdollisuus) aina kun se on mahdollista. Niinpä tarjoammekin tänä vuonna mahdollisuuden osallistua kokoukseen myös etäyhteydellä Skypen kautta. Pääset etäyhteydellä mukaan helposti sähköpostilinkistä, jonka saat ilmoittautuessasi.

Ilmoittautumiset sunnuntaihin 13.6.2021 mennessä Marelle esimerkiksi tähän viestiin vastaamalla tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Maren tavoitat myös numerosta 0505487054. Muistetaan kokouksessakin turvavälit, kasvomaskit ja hyvä käsihygienia. Kasvomaskeja ja käsidesiä saatavilla myös kokoustilassa. Kokouksen esityslistan löydät tämän sähköpostin liitteestä.

paikka: Imatran kylpylä kokoustila Jääski (Purjekuja 2, 55420 Imatra) klo 18.30 alkaen)

Lämpimästi tervetuloa kaikki jäsenet!

 

Terveisin

Imatran Urheilusukeltajat Ry

 

Johtokunta

 

Kevätkokous 2021 esityslista (pdf)

Hei sukellusseuramme jäsen!

 
Noudatamme sukellusseuratoiminnassamme viranomaistahojen antamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Suomen hallitus on linjannut, että vallitsevasta koronatilanteesta johtuen ei sisällä tapahtuvaa aikuisten harrastustoimintaa voida avata kuin aikaisintaan elokuussa. Imatran Urheilusukeltajat Ry:n johtokunta on tämän johdosta joutunut tekemään päätöksen, että seuramme kesäleiriä ei valitettavasti tänäkään kesänä pystytä järjestämään. Olemme pahoillamme, ja toivomme, että vuosi 2022 olisi jo vähän helpompi.
 
Pohdimme myös koko ajan keinoja, joilla voisimme järjestää yhdistyksen kevätkokouksen niin, että kokouksessa pystytään noudattamaan mm. turvaväleistä ja kokoontumisrajoituksista annettuja ohjeistuksia. Lähetän kaikille jäsenillemme virallisen kokouskutsun heti, kun saamme johtokunnassa tehtyä suunnitelman kokouksen läpiviemiseksi turvallisesti ja ohjeistuksia noudattaen.
 
Ystävällisin terveisin
Mare & Imatran Urheilusukeltajat Ry:n johtokunta

Kutsu

 

Keväällä kokoontumisrajoitusten vuoksi siirretty seuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 5.9.2020 Imatran uimahallin tilaussaunalla (Kotipolku 2, 55120 Imatra) klo 17 alkaen.

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään perjantaina 27.11.2020 Imatran uimahallin tilaussaunalla (Kotipolku 2, 55120 Imatra) klo 18 alkaen.

Kokouksen esityslistan alta.

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 30.11.2019 Imatran uimahallin tilaussaunalla (Kotipolku 2, 55120 Imatra) klo 18 alkaen. Kokouksen esityslistan löydät tämän alla olevasta linkistä.