Imatran ajoihin 19.-21.8.2016 tarvitaan paljon talkoolaisia, ja talkootyöllä voisi nyt tienata seurallemme rahaa seuran toiminnan takaamiseksi ja vaikkapa uuden matkakompressorin hankkimiseen. Talkootyöhön osallistuminen on tehty todella helpoksi. Sinun tarvitsee vain antaa ajastasi vähintään neljä tuntia tiettynä päivänä (torstaista 18.8. maanantaihin 22.8.)

Imatran moottorikerho antaa jokaiselle huolellisen perehdytyksen tehtäviin talkootöihin. Työ on pääasiassa helppoa kioskimyyntityötä (esim. kahvia, pullaa, makkaraa, lettuja), ja joitakin talkootöitä liittyy näiden myyntipisteiden kasaamiseen ja purkamiseen. Kukaan ei joudu missään tilanteessa toimimaan yksin, vaan työtä tehdään aina vähintään pareittain.

Jokainen talkoolainen saa palkkioksi panoksestaan virallisen Imatran Ajot -paidan ja lisäksi ilmaisen kisapassin koko tapahtuman ajalle! Ja jos talkoot oikein mainiosti menevät, lupaa sukellusseuran johtokunta järjestää vielä erikseen pienimuotoisen juhlahetken mukana olleille talkoolaisille. Jokaisen antama pienikin panos on valtavan arvokas, ja yhdessä voimme saada aikaan merkittäviä asioita. Imatran Ajot on jo tapahtumana niin ainutlaatuinen, että on hienoa olla toteuttamassa sitä, yhdessä satojen muiden talkoolaisten kanssa. Hoitamalla hommamme hyvin olemme taatusti mukana myös silloin, jos ja kun Imatran Ajot seuraavan kerran järjestetään. 

Meidän seuramme talkooporukan kokoamisesta vastaa Jani Rautio. 

Sinun tarvitsee ainoastaan ilmoittaa Janille sähköpostilla nimesi, puhelinnumerosi, ja ajankohta tai ajankohdat jolloin olet käytettävissä. Talkootyö sijoittuu suurin piirtein klo 9 ja 21 välille torstaista maanantaihin. Janin tavoitat tutusta osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Talkoo porukkaa kaivataan erilaisiin tehtäviin:
- Myyntipisteisiin, ei koulutus/kortti vaatimuksia
- Radan rakentamiseen ja purkuun apuja.
- Järjestyksenvalvojia, tähän vaaditaan järjestyksenvalvontakurssi.
 Kolme päiväinen kurssi on mahdollista suorittaa Imatran Moottorikerhon piikkiin, mutta tämä edellyttää vähintään 10 tunnin toimimista järjestyksenvalvojana elokuun kisoissa. Kurssin jälkeen voi toimia muuallakin järjestyksenvalvojana (järjestyksenvalvoja kortti on voimassa 5 vuotta).