Johtokunta päätti seuran kesäleirin ajankohdaksi 23.7. - 29.7.2016 ja paikaksi päätettiin Punkaharjun Kalaveikkojen kalamaja, joka sijaitsee Puruvedellä Kaidansaaressa.
Tarkempi osoite on Ruokoniementie 635 b, 58200 Kerimäki. Paikasta löytyy myös jonkin verran tietoja Kalaveikkojen kotisivuilta osoitteessa http://www.punkaharjunkalaveikot.fi.
Ajo-ohje https://goo.gl/2N8evJ.

 

Leirin aloitusviikonloppuna Kalamaja on varattu muuhun käyttöön, joten johtokunta päätti, että Imatran Urheilusukeltajien kesäleiri aloitetaan Kiteen Valkiajärvellä, jossa
 sukelletaan lauantaina ja sunnuntaina,

Ajo-ohje Valkiajärvelle https://goo.gl/maps/kZBhDhmB9P92

 

Ja siirrytään viimeistään maanantaiaamuna Kaidansaareen.

Kalamajalla, tapahtuu majoitus pääasiassa teltoissa, autoissa tms. Majoitusta on paikan päällä omien autojen yms. lisäksi 5 pientä huonetta, joissa jokaisessa yksi sänky,
ja päärakennuksessa voi nukkua tuvan lattialla. Kalamajalta löytyy päärakennuksen lisäksi grillikota, ja rantasauna. Keittiötilat ovat päärakennuksessa.

Valkiajärvellä majoittuminen tapahtuu omissa autoissa, teltoissa tai vuokraamalla omatoimisesti majoituspaikkoja jostakin lähialueelta.
Seuran tukialus Tuplaseiska siirretään jo perjantaina tai lauantaina Kaidansaaren lähistölle odottamaan leiriläisiä.

Seuran kesäleirin vastuuhenkilönä toimii Juha Hakala (puh. +358 46 569 9952) , joka on paikalla koko leirin ajan. Leirin hinta jäsenille on aikuisilta 5€/päivä ja lapsilta 2€/päivä.

Muistattehan varata mukaan omat eväät leirin ajaksi, sekä tarvitsemanne yöpymis- ja muut tarvikkeet.