Heissulivei!

Vihdoinkin on aika kutsua kaikki seuran jäsenet seuran perinteiselle kesäleirille!

Seuran kesäleiri järjestetään tänäkin vuonna heinäkuussa lauantaista 20.7.2019 lauantaihin 27.7.2019.  Vuokra-aikamme alkaa la 20.7. klo 16 ja päättyy seuraavana lauantaina klo 12.

Tänä vuonna leiripaikkana toimii Virmutjoella sijaitseva Karhukosken kämppä. Paikasta löydät lisätietoja netistä osoitteessa https://www.karhukoski.com.

Paikan tarkka osoite on Karhukoskentie 387, 56210 Virmutjoki, ja tarkka sijainti löytyy tästä karttalinkistä:

http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=80000&text=Karhukoski&srs=EPSG%3A3067&y=6820016&x=589427&lang=fi

Majoitustilaa Karhukosken kämpältä löytyy päärakennuksesta 10 hengelle, jonka lisäksi majoittua voi omissa teltoissa ja omissa veneissä.

Myös seuramme tukialus Tuplaseiska on paikalla, ja toimii paitsi sukellustoiminnassa, myös tarvittaessa yöpymispaikkana.

 

Kuva: https://www.karhukoski.com/

Leiripaikalle pääsee sekä autolla että veneellä. Lisäksi paikassa on mm. hyvät ruoanlaittomahdollisuudet (jääkaappi, maakellari,

takka, leivinuuni, puuhella, kaasuliesi, astioita) ja sauna. Paikassa on oma kaivo, jonka vesi on juomakelpoista. Kämpällä on myös sähköt.

Sukellusseuramme matkakompressori on mukana Tupliksen kyydissä, joten paineilmatäytöt onnistuvat myös leirin aikana.

Muistathan varata mukaan omat eväät leirin ajaksi, sekä tarvitsemasi yöpymis- ja muut tarvikkeet.

Huomioithan myös, että jos olet paikalla lauantaina 27.7. jolloin leiri päättyy, on paikallaolijoiden yhdessä huolehdittava paikan loppusiivouksesta!

Leirille voi osallistua koko viikoksi, tai vaikkapa yhdeksi tai kahdeksi yöksi, tai paikalla voi toki vierailla päiväseltäänkin. Leirin hinta jäsenille on 10€/päivä ja maksimissaan leirimaksu on 40€

vaikka olisitkin paikalla koko viikon. Leirivastaava pitää kirjaa jäsenten vierailuista leiripaikalla, ja leirin jälkeen laskutamme jokaiselta vierailun pituuden mukaisen summan.

Leirin vastuuhenkilönä toimii Jari Kuittinen. Jari rantautuu Karhukoskelle lauantaina 20.7. klo 16 mennessä, ja on paikalla ainakin seuraavaan perjantaihin saakka.

Jarin tavoitat numerosta 040 415 1246.

 

Tervetuloa leirille!

Ystävällisin terveisin,

Mare & kaikki 2019 johtokunnan jäsenet